Bemutatkozunk

A Porta Hungária Ingatlanberuházó Kft. magyar tulajdonú cég, 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy emberbarát- és természetközeli családi házak és kisebb társasházak építését végezze beruházói és fővállalkozói formában. A folyamatos, stabil működéshez az informatikai és vezetési tanácsadás üzletág adja a másik támaszt.

Cégünk azokat a családokat célozza meg, amelyek hosszú távon gondolkodnak és igénylik az igényesebb környezetkialakítást és a független életet. Az általunk kínált lakások egyesítik a társasházak alacsonyabb fenntartási költségét és a nyugodtabb családi házas életformát. Mindehhez a vevő igényeihez alkalmazkodó, rugalmas tervezést és finanszírozási lehetőségeket nyújtunk.

Jelenlegi munkánk

Ezeket az irányelveket hűen tükrözi jelenlegi projektünk, ahol a 2+4 lakásos társasház minden lakásához külön, egyedi kialakítású telek tartozik. A négy hasonló lakás 80 m2 nagyságú. A fennmaradó 2 lakás iroda- vagy üzlethelységnek is felhasználható. E két lakás együttes területe 198 m2, melyet az igényeknek megfelelően osztunk fel egy kisebb és egy nagyobb alapterületű lakásra vagy egyben megvehető.

A helyszín kiválasztásában fontos szerepet játszott a nyugodt, de egyedi és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető környezet, a szemben lévő, szépen ápolt park. A társasházat Cegléd központhoz közeli területén építjük. Az autóbeállási lehetőség mellett a garázs kialakításával, a kert megtervezésével jelentősen növekszik a használati érték.

Miért ajánljuk ingatlanainkat?

  • Egyedi kialakítású, szép külső (park) – belső (saját használatú kert) környezet
  • A város szívéhez közeli fekvés (5-7 perc gyalog) mellett, már nem jellemző a zsúfoltság
  • Jó a megközelíthetősége, mind egyedi, mind tömegközlekedéssel. Könnyű parkolási lehetőség, amit a telken bővítünk.
  • Ingatlanaink nem csupán lakóházak, hanem a pihenőkert kialakítása is része feladatunknak.
  • A kivitelezés során csak jó minőségű anyagokat használunk fel.
  • A lakóegységeknek nem csak az értékükhöz viszonyított ára kedvező, hanem a működés költsége is alacsony a környezettudatos építésnek megfelelően.
  • Új építésű lakásaink téglából épülnek, teljesen hőszigeteltek, egyedi fűtéssel rendelkeznek.
  • Ésszerűen átgondolt, praktikus alaprajzokat ajánlunk lakásainkhoz, melyeket egyéni igényeire, álmaira szabva valósítunk meg.
  • A tájolására ügyelve, világos, jó kertkapcsolattal rendelkező lakásokat alakítunk ki, a mindennapi életben jól használható terasszal és saját használatú kerttel.
  • Közvetlenül a beruházóval áll kapcsolatban, így elképzeléseit jobban érvényesítheti.
új építésű társasház eladó Cegléden
Leköthető, új, ingatlan, Cegléd, társasház, ceglédi, lakópark, eladó, lakás, kiadó, üzlet, iroda, kertes, lakóház, lakóingatlan, kertkapcsolattal, központ, Halmy, udvarház, Halmi, családi ház, kert, udvar, sorház, kertkapcsolat, csendes, környezet, Pest, megye, sorház, építés, beruházás, tér, garázs