Consulting Branch

Tanácsadás üzletágunk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP-rendszerek) bevezetésének a területén. Tevékenységünk már az informatikai munkákat megelőző üzleti folyamatok és az azt megvalósító rendszerek optimalizálásával kezdődik (üzleti folyamatok újratervezése, BPR). Az ezeket kidolgozó részletes koncepciótervek alapján pontosan számonkérhető bevezetési projekteket hajtunk végre. Cégünk az SAP bevezetésével kapcsolatos széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik. Rendelkezünk a mindennapi működés informatikai támogatásához szükséges tapasztalatokkal (szolgáltatási színvonal – alapú megoldások).

Különösen a logisztika (ellátási lánc management) területére összpontosítjuk tevékenységünket, de minden szakágat lefedünk többéves szakmai múlttal rendelkező alvállalkozóinkkal.

Tevékenységünk során nem egyszer úttörő módon a legújabb üzleti megoldások első magyarországi referenciáit tudtuk sikeresen hadrendbe állítani.

Ilyen szolgáltatásunk pl. a rádiófrekvenciás (RF), mobil adatrögzítő eszközök alkalmazásával kapcsolatos informatikai és üzleti tanácsadás, amely a hazai informatikai piac rohamosan fejlődő területe.

A mobil informatika a XXI. század elejének számítástechnikai forradalma. Megoldásaink a cégek üzleti folyamatait új alapokra helyezik (főként a logisztika és értékesítés területén), így a hatékonyságot jelentős mértékben növelhetik.

Másik ilyen terület a Kezelési Egységek (HU management) használata a beszerzéstől kezdve a belső logisztikában és a disztribúcióban alkalmazva, mely bizonyos területeken rendkívüli mértékben meggyorsítja és pontosítja az adatfeldolgozást.

Projektjeink megvalósítása erős csapatmunkát igényel, melyhez megvan szaktudásunk és stratégiai szövetségeseink.

Cégünk szoros partneri kapcsolatot alakított ki azokkal a hazai vállalatokkal, melyek együttesen képesek teljes körű szolgáltatást nyújtani e tevékenységi területen. Ezzel olyan előnyre tettünk szert, amellyel e piaci terület többi cége nem rendelkezik.

Tanácsaink a mobil informatika alkalmazásához szükséges átfogó szakismereten és sokrétű tapasztalaton alapulnak.

Az üzleti folyamatok megtervezésétől az informatikai bevezetésen keresztül, annak alkalmazásáig tudunk segítséget nyújtani a hozzánk forduló üzleti vállalkozásoknak.

kisfilm az RF technológia előnyeiről

Kérjük tekintse a következő rövid filmet a mobil informatika nyújtotta előnyökről! 

A mobil informatika előnyeinek fő kihasználása az integrált vállalatirányítási rendszerekkel való összekapcsolásból fakad. Korunk legelterjedtebb vállalatirányítási (ERP) rendszere az SAP. Tekintse meg rövid összeállításunkat tapasztalatainkról a rádiófrekvenciás technológia SAP-hoz történő csatlakoztatásáról:Presentation about application of Radio Frequency technology

Mobil terminálok alkalmazása az SAP rendszerhez

Az általánosabb ismertetők után egy konkrét kisfilm, amely egy saját informatikai fejlesztésünket mutatja be, amely forradalmian korszerűsítette egy nagykereskedelmi cég logisztikai ellátó rendszerét, hozzásagítve, hogy országos nagykereskedelmi tevékenyégét ugyanazzal a munkaerővel Közép-Európát ellátni képes szerevezetté váljon:Application of packing station

Mobil csomagolópultok üzembe helyezése

Kérjük tekintse meg referencialistánkat érdeklődjön ügyfeleinknél, hiszen elsődleges célunk az ügyfeleink elégedettsége!

SAP consultancy, ERP consulting, process engineering
logistics, warehouse, management, material management, consulting, business, process, reengineering, radio-frequency, solutions, RF-technology