Akciók

Vevőink jobb megelégedettsége érdekében élethelyzetüknek megfelelő akciókat szervezünk.

Téli-tavaszi akciónk

Téli-tavaszi akciónk keretében azt ajánljuk, hogy amennyiben 2018 IV. negyedévében leköti bármelyik lakásunkat, akkor egy egész hetes kikapcsolódást biztosítunk a nándorpusztai Álomvölgy panzióban, hogy nyugodt körülmények között tervezgethesse lakásának végleges beosztását, berendezését.

 Az apartman jellegű szállás egy elbűvölő természeti környezetben, erdő mellett, két pataktól övezett telken helyezkedik el. A vízellátást forrásvíz biztosítja.

Az Gerecse nyugati lábánál fekvő táj háborítatlan nyugalma semmihez sem hasonlítható pihenést jelent, a lakott területektől mindössze pár percnyire, mégis az erdő fáinak árnyékában.
A környék számtalan lehetőséget kínál kirándulásokra, piknikezésre, lovas kalandokra, a vadak életének a megfigyelésére, vadászatra, halászatra, gasztronómiai barangolásra, s családi programokra épp úgy, mint romantikára.
A környék bővelkedik az épített és történelmi emlékekben. A természet szerelmesei pedig gyalogosan vagy kerékpárral közelíthetik meg a környező településeket. A közeben haladnak el a Mária Út és Szent Jakab Út zarándokútvonalai és több felújított kerékpárút.

Édesítse meg a várakozás pillanatait!

Akciónk minden együtt költözőre érvényesíthető (5 főig érvényes).

Kérjük keresse kapcsolattartónkat további részletekért!