Hírek, aktualitások

Szélesedtek a családtámogatási kedvezmények!

2016-tól kezdődően a kormány nagy hangsúlyt fektetett az új lakások építésére, a családok új lakáshoz jutásának megkönnyítésére. Ennek következtében kibővítették a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, ami azóta is többször módosult a lakásvásárlók javára.

A CSOK legújabb szabályai szerint nyújtott kedvezmények teljes mértékben kihasználhatóak ezekre az építményekre! Ennélfogva pl. egy 3 gyermekes család már saját tőke nélkül, akkora támogatást kap, hogy a honlapunkon található bármely lakás a szintén kedvezményesen nyújtott hitelkonstrukcióval kiegészítve azonnal megvásárolható. Legutóbb a kedvezményes hitel mértékét 15 millió Ft-ra emelték, melynek maximális garantált kamata 3%.

A CSOK legfrisebb szabályait itt tudja elolvasni.

Alacsonyabb az ingatlanjaink után fizetendő adótartalom!

Az új lakásokra vonatkozó ÁFA mértéke 2016. jan. 1-től 27%-ról 5%-ra csökkent. Mi az ÁFA csökkentés mértékét teljes mértékben érvényesítjük árainkban és megtartjuk az árelőnyt a 2018. novembere után engedélyt kapott lakásokkal szemben, melyek ismét magasabb ÁFA tartalommal kerülnek értékesítésre.

        

 Látogasson el hozzánk és tekintse meg azt a környezetet, ahol Ön is szeretne élni!

Már csak egy szabad lakás maradt a Halmy Udvarházban!

Egyetlen lakás maradt csupán a Halmy Udvarházban, miután az 1-4., és 6. lakásba is beköltöztek az új lakók. Rugalmas konstrukció előkészítésével segítjük a kedves érdeklődőket, hogy együtt olyan megoldást találjunk, mely mind építészetileg, műszakilag és pénzügyileg is kiszolgálja igényeiket.